shisha bar

Maar de Jazzbar heeft meer te bieden dan alleen jazz. Een verborgen juweeltje wacht op je in de achterkamer: de Shisha Bar. Betreed deze magische oase en je wordt ondergedompeld in een betoverende wereld van geurige tabakswolken en exotische smaken.

Het decor ademt een mysterieuze mix van Oosterse en moderne elementen, met zachte kussens, weelderige tapijten en betoverende verlichting. De bar is gevuld met een uitgebreide selectie van hoogwaardige shisha’s, elk zorgvuldig samengesteld om de meest veeleisende smaakpapillen te bevredigen.

Terwijl je geniet van je shisha, smelt je weg in de relaxte sfeer van de Shisha Bar. Omringd door vrienden, luisterend naar het opwindende geluid van jazzmuziek en deelend in gesprekken vol lach en verhalen, voel je je verloren in een tijdloze wereld.

De Jazzbar en Shisha Bar van Eindhoven zijn meer dan alleen een plek om te ontspannen; ze zijn een reis naar een betoverende dimensie, waar de geest wordt gevoed en de ziel wordt beroerd door de harmonieën van jazz en de bedwelmende geuren van shisha. Niet geinteresserd in shisha? Geen probleem, je bent ook welkom in onze jazz bar